evcil hayvanina dogum gunu partisi duzenleyen adam 

kapat
  1. kopek olur bu, kedı olur, hemıstır ya da tımsah, esek falan...

az yasıyorlar barı mutlu yasasınlar zıhnıyetı ıle aktıvıte ıcraa edılır...
    eger kopek ıse kemık seklınde bır pasta, kedı ıse cıger seklınde, tımsah ıse pastaya gerek yok o bulur yıyecegını... arkadasları cagrılır, boncuklar, karabaslar, tontısler, comarlar falan... ev de bır partı havası olur, orangutam degıl ıse evcıl hayvanınız pek bır hasar olmaz...
    hayvan da olsa ınsan degıl mı? yok degıl sanırım... neyse efendım, mumları ufleyemeyecegı ıcın mum koymaya gerek yoktur, alkolden uzak durulur genelde, cunku alkol hayvanlarda sapıtmaya neden olabılır, agzıyla ıcmıyor kı keranecıler...

mutlu yıllaaaaar dıye bagrılır, en guzel hedıye de karsı cınsten bır cıftlesme partnerı olur buyuk ıhtımal ıle..

*
    #1632728 (baris baris, 11.05.2007 22:19)
  2. aristokrasiye özenen bir küçük burjuvadır; senin benim gibi abudik gubudik bir hayatı vardır özünde; eziliyordur, farkında değildir. besbelli.
    #1633599 (benden yazar olmaz, 12.05.2007 01:53)
  3. yalnız adamdır. beslediği evcil hayvanının onun doğum gününü hatırlamasını yahut ona doğum günü partisi düzenlemesini beklemeye başlamadıysa kurtarılabilecek bir adamdır ayrıca.
    #1633603 (oyuncakbulut, 12.05.2007 01:55)
  4. dogum günü hayvanının davete katılacak olan arkadaslarını ev dışında bir yerde ağırlaması gereken insandır.
    hediye beklememesi gereken, daha çok gelen misafirlere hizmette bulunması gereken kişidir.
    #1633609 (iceri terligi, 12.05.2007 01:57)
  5. hayvan maymun ise darwin amca şeref konuğu olarak çağrılabilinir. kaynaşma sorunu ortadan kalkar daha samimi , sicak bir ortam olur.kimse kimseyi dışlamaz.
    #1649681 (kumdankaleler, 16.05.2007 13:20)
  6. cenaze töreni de düzenleyen adamdır.
    (bkz: irfan bey)
    (bkz: tatlı hayat)
    #2435544 (taharetmuslugu, 06.10.2007 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

evcil hayvanina dogum gunu partisi duzenleyen adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evcil hayvanina dogum gunu partisi duzenleyen adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evcil hayvanina dogum gunu partisi duzenleyen adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hardal yagi » satanizm » baba ben erkeklerle yatiyorum » zimba » tarihte atanmis en super moderator » sinarit baba » 1737 » milan » her nefis olumu tadacaktir » idris a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games