evander holyfield 

kapat
  1. dünya ağır sıklet eski boks şampiyonu mike tyson'ın, bir ünvan maçında kulağını ısırarak acıcık ucundan kopardığı boksör. şimdi de resim yapıyor, van gogh'a özenmiş.
    #1002239 (monariza, 15.12.2006 17:44)
  2. 45 yaşında olmasına rağmen hala dövüşen boksör.2008'in sonunda altın kemeri takacağını söylüyor bekleyip göreceğiz.
    #1848611 (delgado, 01.07.2007 16:03)
  3. 1997 senesinde bir maçta mike tyson isimli bir orc tarafından kulağı koparılmıştır.
    #3342148 (Pulemjot Kalashnikova, 01.05.2008 08:42)

© 2008 - uludağ sözlük

evander holyfield başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evander holyfield ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evander holyfield nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kasli bayan modeli » grange christophe jean » sadece kendime » savasa hayir » fifa 08 deki sacmaliklar » ramazan gelince fakir olmak istiyorum ansizin » yaratici fenerbahce taraftari » cemsbg » uludag universitesi muhendislik ve mimarlik fakultesi onundeki ucak » sam zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games