evadoksiya 

kapat
  1. ben evadoksiya. muzaffer'in veremli dudaklarıyla zeyrek yokuşunda öptüğü kız.

EVADOKSiYA

inkar etmiyorum ki
    öpmesine öptüm evadoksiya'yı
    hem de zeyrek yokuşunda öptüm
    sinemaya da götürdüm
    fakat ben o zaman
    deli gibi seviyordum onu
    sanırsam, o da beni seviyordu
    sevmese ıslık çalar mıydı
    saat ondan sonra
    çabuk gel diye

muzaffer tayyip uslu
    #1810684 (epifanik, 23.06.2007 15:20)
  2. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2933458 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 01.02.2008 20:17)
  3. (bkz: nerelerdesiniz)
    #3804992 (oceanland, 11.08.2008 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

evadoksiya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evadoksiya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evadoksiya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran entry silinme sebepleri » yuzme havuzu » tepsi mudafaa » john arden » ubs » lomonosov universitesi » heykel arkasi » yavuz sultan selim » yaran ayarlar » 1994 abd dunya kupasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games