ev sahibi ogrenci olan talihli kiraci 

kapat
  1. pek rastlanılmayacak bir durum olsa da ev sahibi öğrencinin her şeye ama her şeye müsade etmesiyle kiracıyı sevindirecek durum. delimisin sen tek başına ödüyosun kirayı, birleşin üç aile öyle kalın tarzı teklifler getirebilir kiracısına.
    #843743 (yalnis, 11.11.2006 10:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ev sahibi ogrenci olan talihli kiraci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ev sahibi ogrenci olan talihli kiraci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ev sahibi ogrenci olan talihli kiraci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amelie nothomb » ezik » bir kereden hicbir sey olmaz » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » caylakken 40 karakter siniri » dopamin » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » animal farm » when the walls go down » nefret edilesi hediyeler » sehirler arasi yolculukta uyumak » ozledim seni » sorrow » eyes wide shut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir seylere inanma ihtiyaci » amasra da assagilik tecavuz girisimi » calculus » banu guven hatirina ntv izleyen insan » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » izmir » romantik entryler » haci yagi kokulu sevgili » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » not seni seviyorum » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin » anne niye beni erkek dogurmadin » bayan sozluk yazarlari » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » tropic thunder