euro diesel 

kapat
  1. 04/07/2008 tarihi sabahı ile sadece türkiye ye özel fiyatı ile 3,350 YTL olan yeni nesil diesel araçların seve seve kullanmak zorunda olduğu yakıt çeşidi.Hatta bir söylentiye göre yakında 98 oktan dan daha pahalı olacığı söyleniyor.
    #3617669 (SoulRiver, 04.07.2008 09:12)
  2. normal mazota göre 1 numara daha inceltilmiş yakıt çeşididir.
    normal mazot 4 numaradır euro diesel 3 numaradır inceliği sebebiyle normal mazota göre araçlar daha fazla yakar maliyeti artırır. tu kaka dır.
    #3617685 (imgelerle konusan adam, 04.07.2008 09:21 ~ 09.07.2008 16:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

euro diesel başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. euro diesel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu euro diesel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about euro diesel. Copyright of the articles are belong to their authors.

» arazi i mevat » bir elin nesi var iki elin sesi var » fiiller » 12 eylul oncesinde oldurulen sag gorusluler » boysfood com » ergenekon iddianamesi » sebnem ferah ozentisi liseli kiz » lez demeden lezbiyeni yalamak » aoua » mehter dinlemek » akrep erkegi kova kadini » universite ye gidilen ilk gundeki insan hali » universite ye gidilen ilk gundeki insan hali » tombul yanak » ozel hayatin gizliligi » sahibinden az kullanilmis satilik kari » craig venter » sanatci » herkesin bildigi anayasa maddeleri » yemekteyiz nika nin annesi » asian yollarindan seslensem duyar misin » sevgiliye ucan tekme atmak » artik sevismekten gina gelmesi » eve yemek soylemek » unacceptable » broken english » resimli osmanli tarihi » sari yaprak dusmani belediyeler » korsanlarin bilal erdogan in yatini kacirmasi » hadi be sen de » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cevirsene ordan cevir abi » senay » baba ben erkeklerle yatiyorum » ayhan akman » svarga » sayisal haberlesme » agustos ayinin 31 cekmesi » andalucia » todur zanet » mulayim