ettirgen fiil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ettirgen fiil ile baslik acma ekolu
  2. ettirgen
  3. fiil
  4. ek fiil
  5. birlesik fiil
  6. gecissiz fiil
  7. gecisli fiil
  8. muessir fiil
  9. isim fiil
  10. zarf fiil

© 2008 - uludağ sözlük

ettirgen fiil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ettirgen fiil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ettirgen fiil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» delorean la zamanda yolculuk yapan eski sevgili » othello » saturnine » amsterdam » duellonun kurallari » erotomani » isemek » gunes gazetesi » tik » tal ben haim » kadin aldatirsa » dam ustune cul seren eski sevgili » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » oraklacekicledevrim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damardan giren eski sevgili » sibel kekilli » bulent ersoy » eidetic imge » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » beduk » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » ayabakan » sonata arctica » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » yardimci kadin oyuncu » otoklav firini » bazi fakultelerin daha erken acilmasi » pena » ryo sagazaki