ettiniz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siz hic intihar ettiniz mi
  2. beni sizler var ettiniz
  3. bir zevkim vardi onu da pic ettiniz
  4. hepiniz hack ettiniz
  5. ay niye zahmet ettiniz
  6. iscileri perisan ettiniz
  7. taksim i kurtardiniz ama istanbul u berbat ettiniz
  8. neden pazari tercih ettiniz diyen muhabir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ettiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ettiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ettiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ettiniz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran videolar » yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » asiti kacmis kola » devedikeni » karpuzkabugu » kacak kelebek » uludag sozluk » sozlukle ilgili istekler » july4th » montajelemani » arjen robben » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » prince of darkness » ask » alwayssleepy » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » uludag sozluk ten soguma nedenleri » hepimiz ermeni yiz » silik entry havzasi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » gerdek gecesi diyaloglari » kars islam surasi » bashak » dogal sayi » usame baba » lasciatemi cantare » kuvayi milliye » sivas in tarihi eserleri » interneti sosyallesme araci olarak goren insan » yuksek atlama » yuksek atlama » cuma saati » dikili tas » kadinlarin haz noktalari » faun » turbanli kiz » ruya icinde ruya » farid farjad » tokat in tarihi eserleri » su boregi » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » mystery » ufo goren masum koylu » yari finali hak eden tarafin hirvatistan olmasi » minik mavi balina » gece gunduz » sevisiyorum oyleyse yazmaliyim » sozluk iki dakika yerime baksana » bir de gozlerinizi kapatip oyle dinleyin » dede korkut un erotik hikaye anlatmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ask » gorucu hareket engellenemez » flasor » nika katibli » mavi balina » sehir efsanesi » sari yaprak dusmani belediyeler » abidin » radyo uludag » mustafa kemal ataturk