etraftan duyulan yaran sozler 

/ 2
kapat
  1. yemeyip içmeyip sözlüğe entry ve de başlık olarak girilen komik sözlerdir.
    #3340110 (nedir yani, 30.04.2008 19:19)
  2. internet kafede oturan şahsın sevgilisine(sevgilisi olduğunu nerden bildiğimi bilmiyorum):

"telefon numaranı mıh gibi aklında tutarım" demesi. (bkz: mıh gibi aklında tutmak)
    #3340139 (kronik kuzu, 30.04.2008 19:25 ~ 19:26)
  3. tiki görünümlü bir kız arkadaşımız, diğerine soruyor;

- ya gökaaaan ne sorar hoca!
    + ne biliiim sanki hikmetle * beraber hazırlıyoz soruları.
    #3472834 (rweasley, 31.05.2008 10:21)
  4. londra'nin en fakir semti, yurdum insanlarinin cok oldugu hackney bolgesinde 4 adet orta yasli guzide vatandasimiz. 2'sinin elinde defter kalem, diger 2'si baslarinda. bir emlakci vitrinine bakiyorlar. once anlamiyorum ne yaptiklarini ama sonra cozuyorum. ellerinde defter kalem olanlar ingilizce ogreniyor, digerleri ogretiyorlar. housing agent diyor, digerleri de not aliyorlar. garibim talebeler, omru billah housing agent diye bilecekler simdi letting agency'i. hayat her yerde garip be nazif...
    #3524692 (narpiz cigneyen yilki ati, 11.06.2008 16:04)
  5. pirates of the caribbean 3ün sinemasına gittiğimde yarılmama sebep olan diyalogu yaşamıştım. filmin sonunda orlando bloom on yılda bir kere karaya inmesine, indiğinde de keira knightley gibi bir hatunla beraber olmasına hem hüzünlü, hem hayvansal bir tepki veren arka sıralardaki arkadaş
    -ulan o abazalıkla ne .iker haa...
    #3557804 (codrex, 19.06.2008 15:05)
  6. oda arkadasim tatilden dondugunde havaalanindan ben aldim *
    - nasildi turkiyem?
    + super vallahi, her 6 ayda bir gidecem artik.
    * what the fuck do you mean he is in florida? *
    = .....
    * if i ever catch him, im going to show him what a real man is made of.

tahminlerimize gore bu guvenlik gorevlisinin birinden alacagi vardir, ve bu verecekli olan sahis florida da gununu gun etmektedir, ve bizim gariban guvenlik elemanimiz sicacik nemli havada yuzlerce arabayla ugrasmaktadir. ve karsi tarafin birseyler demesiyle guvenlik gorevlisi, eger o adami yakalarsan ona gercek bir erkegin neyden yapildigini gosterecem der.
    #3600468 (aynadaki adam, 30.06.2008 14:39)
  7. yoldan geçen 2 bisikletliden yavaş olanın hızlı olana " ralli mi yapıyorsun lan! " demesi.
    #3600975 (glylay, 30.06.2008 16:51)
  8. sokakta birbirlerine sataşan çocuklardan biri:
    "murat koyimm tur at."
    #3601166 (talihsiz sokak kedisi, 30.06.2008 17:28)
  9. okul tuvaletinin kapısını aralayan hatununun;

- ayhhh, kus kokuyo burasıı.

diye böğürmesi. *
    #3601371 (My MooN, 30.06.2008 18:13)
  10. türkiye-hırvatistan maçının son saniyelerinde semih şentürk*'ün attığı gol ve üst komşumdan gelen "senin t.şşağını yerim ulan!!" sözüdür.
    #3618496 (codrex, 04.07.2008 13:41)
  11. belediye otobuste gidilmektedir ama kalabalik degildir, karsimda oturan 3 tane kiz surekli birbirlerine birseyler anlatip kikir kikir gulmektedirler. otobusun bos olmasina ragmen, arka tarafta ayakta duran 35 yaslarindaki sarkik biyikli adam
    -bunlarin civatalari gevsemis sikmak lazim, diye bir laf eder.
    adamin yaninda duran 20-25 yaslarindaki arkadasi, muhtemelen oto sanayiden ciragida ayni zamanda.
    -ingiliz anahtari veriyim mi abi ? diyerek abisine destek olur.
    gulsem mi ? aglasam mi ? karar veremedim, dunya bir anda anlamsizlasti benim gozumde.
    #3618569 (zirvato, 04.07.2008 14:03)
  12. a1= adam 1 a2= adam 2
    a1 : ya bugün günlerden ne?
    a2 : cumartesi
    a1 : cuma dündü di mi ?
    a2 : evet
    edit : bu niye eksilenir ki şimdi? yoksa a1 misin ?
    #3618581 (mor ve berisi, 04.07.2008 14:08 ~ 22:24)
  13. ankara'nın ismet paşa mahallesinde, 2 kişi arasında tartışmada şu söz aklımda kalmıştır.
    - senin gadalarını alırım!

(gada bela demekmiş)
    #3618626 (konyalee, 04.07.2008 14:20)
  14. iki adet kocaman göbekli adam trafikte kavga etmektedirler:
    -hayvan!
    +sensin hayvan!
    -belli! sesi geliyor.öküz! *
    #3618656 (cadıı, 04.07.2008 14:29)
  15. Sokak köpeğiyle oynayan 2 çocuk ve bir adet baba.
    +oğlum oynamayın o köpekle!
    -Niye?
    +Kuş gribi falan bulaşır.
    #3620468 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 04.07.2008 20:50)
  16. cok komik olduğunu sanan arkadasımız ortama girip aklınca avını seçmiştir ağzı on karış halde ;

-naaaber lan ?
    +iyi abi. sen nasılsın ?
    -sanane. hebeluealbeleuzau
    +...

(bugun yaşanmıştır)

beyin hücrelerini ziktiğimin cocuğu.
    #3716430 (paler, 25.07.2008 01:04)
  17. aaaaa : bu kızlar çok vahşileşior abi. ona ne denir?..
    bbbbb : şehvet denir hani bole öldürürler ya bizi yatakta!
    aaaaa : evet şehvet'di dimi o.

CCCCC ( Konudan Alakasız koşarak gelen bir arkadaş ) :

şehvet deildir lan ooo bizim şevkettiiiirrrr şevkettt

kop..
    #3716483 (ruyaqibi, 25.07.2008 01:17)
  18. otobusle sofya'ya gitmekteyizdir. yolculuk sirasinda bir amcayla muavin arasinda gecen diyalog beni benden almistir.

x: amca
    y: muavin

x: evladim bakar misin?
    y: buyur amca?
    x: plovdiv'den geciyo mu bu? orda insem olur mu?
    y: bu otobustekilerin hepsi sofya'ya gidiyor ama amca? neyse seni indiririz biz, hatirlat sen bana.
    x: plovdiv nerde ben bilmem ki.
    y: ben sana soylerim amcam, tamam.
    x: ulan ben hatirlatmasam indirmiyodun demin hani?

amca ayari dosemistir.
    #3830558 (der meister, 17.08.2008 16:10)
  19. küçük bir köyün kahvesinde sabah 06.37 civarında kahvaltı edilmektedir. çaylar söylenir, her çayın yanında bir şeker vardır. çaycıdan şeker istenir ve çaycı herkese sorar "kaç şeker istersiniz" diye sorunun cevabı "2" dir. kahvaltı yapılır, mekan terkedilir. yolda yürürken kişiler arasında ki dialog şöyledir.

kazım=*
    munib=+
    sercan=-

* adama bak mnkym şeker vermiyor
    + he ya dinini *iktimin laneti
    - abi şeker kaç para ?
    * çayı içtik içmesinede ağzım taşak yalamış gibi oldu yaa
    + hay ağzını *ikiyim senin lanete bak ağzı taşak yalamış gibi olmuş ( lol)
    -lan homo musun?

iğrenç çayın etkisiyle şuurunu kaybetmiş 3 gencin hazin öyküsü böyle sonuçlanmıştır, eve gidene kadar kimse tek kelime daha etmemiştir.
    #3830610 (Biyolojik Baba, 17.08.2008 16:22)
  20. bir sokak arasından geçerken içerden yükselen yarı mahçup, titrek sesli yaşlı bir amca;

-hanım suyu ısıt olursa olur olmassa çay demleriz.
    *
    #3949283 (orta boylum az yazmalim, 11.09.2008 17:51)
  21. -ahaha emre umumhaneye gidelim mi lan?
    -ne umumhanesi oluum şaşırdın mı?
    -yaw tuwalete demek istiyorum merzik herif, ne cahalsın sen de yha! ahahaa...
    -ulan umumhane genel ev cahal dallama. tuwalet de nerden çıktı?
    -ehem yha annem öyle dedi ama, umumhane ne dedim, o da tuwalet dedi ammaa ya.
    #3949358 (hypnogaja, 11.09.2008 18:06)
  22. yer: gürçeşme lisesi halı sahası.. arkadaşım maçtan sonra üzerine linkin park tişörtünü giydi.. yanında da mahallenin çocuklarından bikaçı var..

çocuklarlardan biri: ooowww! abi! sen de mi linkin cisin?
    arkadaşım: e dinleriz arada.. sen?
    çocuklardan biri: abi işte linkin olur, hayko olur, merlin mensın olur.. dinleriz yani..
    arkadaşım: merlin mi dinliyosun? kaburgaların sağlam demi len?
    çocuklardan biri: heööö, öööö.. sağlam abi, sağlam..
    #4008521 (oopps I did it again, 25.09.2008 20:22)
  23. bir bar kapısının önünde içeri girmeyi bekleyen genç insanlar, sırası gelen bayana kimlik soran bodyguard;

-kimlik lütfen..
    -ne kimliği? kaç yaşındayım bir de büyük olduğumu mu ispatlayacam?
    -kimlik lütfen...
    -bak ben buraya her cumartesi geliyorum, biraz adam olsanız devamlı müşterilerinizi tanırsınız...
    -belki de sandığınız kadar dikkat çekici birisi değilsinizdir küçük hanım...kimlik lütfen...

ayarın kralı yeminle.. *
    #4008621 (oopps I did it again, 25.09.2008 20:40)
  24. lise 2 deyiz sanırım.. çok sevdiğimiz çimentepeli bi arkadaşımız vardı.. adı yılmaz.. sözel okuyo bunlar ve bi matematik sınavından çıkmışlar.. matematiği de zerre sevmez.. neyse çıktılar, bizim de ders boş, erkekler tuvaletinin tam karşısında daldık koyu bi sohbete.. o esnada da hemen tuvaletin karşısındaki ufacık sınıfta * yabancı dil 3. sınıf ders işlemekte..

ben: oğlum sıkma canını ya.. siktir et.. daha ikinci sınav var, üçüncü sınav var..

yılmaz: [çok sert ve bağırarak] ya oğlum isterse 15 tane sınav olsun.. anlamıyorum bu am.na kodumun matematiğinden!

ben: oğlu...

o esnada ders işleyen yabancı dil sınıfındaki kızlardan biri: ya sessiz olun beee! ders yapamıyoruuuuuzzz!

ve yılmaz bombayı patlatır: gir içeri kodumunun kızı! seni de yerim, dersini de haa!!
    #4008687 (oopps I did it again, 25.09.2008 20:51 ~ 20:52)
  25. trt'nin de anasını zktiler.
    #4008723 (juve, 25.09.2008 20:58)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

etraftan duyulan yaran sozler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etraftan duyulan yaran sozler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etraftan duyulan yaran sozler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about etraftan duyulan yaran sozler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gerdek gecesi diyaloglari » kars islam surasi » bashak » dogal sayi » usame baba » lasciatemi cantare » kuvayi milliye » sivas in tarihi eserleri » interneti sosyallesme araci olarak goren insan » yuksek atlama » yuksek atlama » cuma saati » dikili tas » kadinlarin haz noktalari » faun » turbanli kiz » ruya icinde ruya » farid farjad » tokat in tarihi eserleri » su boregi » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » ataturk ve cumhuriyet e sisi sahip cikiyordu di mi » hasan igsiz » hamdolsun » garabet ve delice sevisme ekolu » aral » ozensiz sevgili » servet cetin in yuzune takilan maske » daniel » linka » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dalgaci mahmut » nerde kalmistik » en begenilen entry nin tirt olmasi » handan kara » laufen » kredikartlari net » hatunu ekip knight oynamak » daglari deldim » pelin suade » otobuste isemek