etrafa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dolmustan inmeden once etrafa bakinmak
  2. cep telefonu calinca etrafa bakan insan
  3. kavak agaclarindan etrafa yayilan pamukcuklar
  4. muzu ilk isirista etrafa atilan bakis
  5. ramazanda sigarasizliktan oturu etrafa satasmak
  6. kokteyllerde etrafa gulucuk sacan insanlar
  7. mi minor basarken etrafa bakip siritmak
  8. sessiz olup etrafa pis pis bakan tipler
  9. etrafa tukuruk sacarak gulen insan
  10. hava atmak icin etrafa kiz donu serpistirmek

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» wonen in developing world evidence from turkey » oradan golu var » bitirecegiz » pismaniyeden biyik yapmak » zapllp » gol atip tribune kosmak » vilmos aba novak » seri eksi oy veren mafya » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi » matrimonial » san antonio spurs » justine suissa » dogu oykuleri » mahrem » cihat abaoglu » dayim » venezuela nin abd ye nota vermesi » ender arslan » ruya gorurken uyanmayi istemek » nas suresi » sen git baban gelsin » depresyona girmem sokarim » seovinin gelecegi » servis kaldir » bebegi havaya atip tutamamak » donjam ben saa » life style psychedelic » can you hear me » mark rothko a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa