etnik koken 

kapat
  1. kısa ve kaba bir tabirle insanın geldiği aslı.
    #3806280 (bon iver, 12.08.2008 10:36)
  2. etnisite de denilir.
    #3806282 (Alcapon, 12.08.2008 10:37)
  3. günümüzde kimlik kaygısı gibi bir çok kavramların tartışıldığı türkiye arenasında tartışmaların kaynağını oluşturan geçmiş özeti.
    #3806288 (bon iver, 12.08.2008 10:41)
  4. Tunus, Turkiye, Cezayir, Portekiz, Yugoslav, Senegal, Ermeni, Italya uluslarindan olusan lise son sinif arkadaslarimin ve Hala duvarimda asili olan resmin tanimidir.
    #3806331 (fersan, 12.08.2008 10:55)

© 2008 - uludağ sözlük

etnik koken başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. etnik koken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etnik koken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» desti izdivac tanisma » yalniz kalinca kendini derslere vermek » tuketim toplumu » karsi kiz yurdunun balkonuna kagit atmak » fake yazar profilleri » ninja zabitalar » banyo » sevgilisine sarilip uyuyanlara normal gozle bakmak » hz google » jose joaquin moreno verdu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games