etmiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. konya mevlana yi hak etmiyor
  2. seni alakadar etmiyor
  3. kimse baristan soz etmiyor
  4. kemalistleri dua etmiyor sanmak
  5. pkk kurt halkini temsil etmiyor
  6. dunya bana hitap etmiyor
  7. bir gun de goreyim ki siz kavga etmiyor olun
  8. ciplaklik beni tahrik etmiyor ki
  9. gece kadar rahatsiz etmiyor
  10. aradiginiz kisi su an cagri kabul etmiyor

© 2008 - uludağ sözlük

etmiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etmiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etmiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farmakokinetik » camel natural flavor » heroes » sevmek mi » medine nin mucevheri » blue card » lavinya » yurume » wilbur smith » sokratesla » maimonides » butun hiyarlari deve sanmak » ask yakar » glock » ulseratif kolitis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the midnight meat train » emily dickinson » izani yok » gerdek gecesi diyaloglari » atm den makbuz isteyen anarsist genc » isemek » love is nothing without fucking » righteous kill » zombie attack » pkk sempatizani yazarlar » bakirkoy » luxury boutique hotel » eski sevgili » anasi ve iki bacisiyla dama cikmis eski sevgili » klang cagrisim