etmekle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. linc etmekle yukumlu kalabalik
  2. yardim etmekle yoksulluk sorunu cozulmez
  3. terk etmekle ayrilmak arasindaki fark
  4. dua etmekle hastanin iyi olacagini sanan insanlar
  5. dua etmekle yagmur yagsa arabistan col olmazdi
  6. terk etmekle tehdit eden sevgili
  7. dugunde takilanlari takip etmekle gorevli kisi
  8. kadin yazarlari tespit etmekle ugrasan abazanlar

© 2008 - uludağ sözlük

etmekle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etmekle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etmekle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilanla poz veren manken » iyiler siyah giyer » fighting force » zall kimdir » erkekleri cekici yapan detaylar » radyo sol » emmeli gommeli basliklar » medar i iftihar » elazig » lanli lunlu baslik ekolu » ricardo izecson dos santos leite kaka » bir kendini begenmislik olarak din » sozlukle ilgili istekler » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » mr and mrs brown » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ardini dovdurmek » critical strike » zwh » jack daniel s » cin » halkevleri » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » ordu » the genius of charles darwin » nokia n70 » babam cok zengin benim » anama sovmus patron » eksi sozluk » yaran ruyalar » fenerium com tr