etkili idareci 

kapat
  1. 'sporseverin dürüst ve bagımsız gazetesi' fotospor'un türk futbol medyasına empoze etmeye çalı$tığı söz öbeği. arda turan mateja kezman takasi haberinde kar$ımıza çıkmı$tır ilk olarak, dileriz son olur. 'yönetimde söz sahibi' demeye mi çalı$mı$lar bilemiyorum ama haberin komikliğinin ötesine geçmiş bu deyim.

http://www.fotospor.com/haber.jsp?cid=34758
    #3637396 (harvey jacobs, 08.07.2008 16:34)

© 2008 - uludağ sözlük

etkili idareci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. etkili idareci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etkili idareci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 42 numara ayakkabi giyen kiz » arti rep » istinat duvari » eyitim sart » 12 eylul de resim kursuna yazilmak » savarona » bize mustehak kardesim » hesap makinesi ne bilgisayar muamelesi cekmek » dogmamis cocuga verilecek en faydali ogut » the end of the line a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games