etkilememesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seri eksi oylarin karmayi etkilememesi

© 2008 - uludağ sözlük

etkilememesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etkilememesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etkilememesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih terim » mustafa » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » ahmet necdet sezer » kurtlar vadisi pusu » lilliputyen varsanisi » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » tarcin ve arkadaslari » ernesto che guevara » indian » cocuklarin aglarken vites artirmasi » yeni orta sinif » pena » tuana sanat genclik ve spor kulubu dernegi » persekusyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » 1 0 2 » ofori » ekstrovert » el ele tutusmak istemeyen sevgili » nihilistik sanrilar » status epileptikus » vaudeville for vendetta » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » tik » hair » hasretinden haci sakirleri deldim » sarkilardan akilda kalan cumleler » iran da kadin olmak » agoni