etki ve tepki 


kapat
  1. biri bana el-kol hareketi yaptığında, benim o kişiye direk yapıştırmam.
    al sana etki al sana tepki.
    (bkz: yanlış mıyım)
    #1404765 (yazici, 12.03.2007 23:06 ~ 23:07)
  2. konserlerde neden sahneye fırlama isteği var? sahneye çıkma isteğini yaraten tek şey aradaki bariyerdir. eğer bariyerler olmasa sahnete fırlama isteği de olmaz. parklardaki ücretsiz konserleri düşünün etki de yok tepki de. uyarıcı da yok yanıt da.
    #4253719 (martilarisevenadam, 19.11.2008 22:58 ~ 22:59)
  3. Newton'un ikinci yasası olan etkiye tepki yasasıdır. Etki eden kuvvetlerin toplamı tepki kuvvetlerinin skaler olark aynısına, vektörel olarak eksi işaretlisine eşit olan yasa.
    #4253733 (saskaloz balikk, 19.11.2008 23:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

etki ve tepki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etki ve tepki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etki ve tepki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about etki ve tepki. Copyrights of the articles are belong to their authors.