etimolojik 

kapat
  1. * etimoloji ile ilgili.

(bkz: etimoloji)
    #3089244 (mykalkan, 03.03.2008 19:39)

© 2008 - uludağ sözlük

etimolojik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etimolojik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etimolojik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » al yesil dokun anneler » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » her tur seks yapilir » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » ismail turut » alvaro obregon » desti izdivaciniza talibim » sosyete keci » uludag sozluk moderasyonu » ebabil » sergen yalcin » kurtleri ermenileri seveceksiniz lan » turbanin uzerine kask takmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » reinkaos » talih kusu » mardin » bora ebeoglu » yaran hoca laflari » fifa 09 » ahmet yildiz olmedi » nefes nefese » uydunet » punch me i bleed » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » insurgency » command and conquer saga » senkronkaymasi » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim