etimesgut sekerspor da adriano sesleri 

kapat
  1. yerli oyuncu transferlerinde öncelikle kadrosunu koruyan, daha sonra da yaptığı ahmet dursun, ahmet yildirim, sergen yalcin gibi flaş transferlerle adından söz ettiren etimesgut şekerspor 'un rotayı avrupaya çevirdiği, ve ilk adayın fenerbahçe' nin de gündemindeki adriano olduğu iddia edildi.

http://www.fotomac.com.tr/haber2034 * * *

edit: bu tür başlıkları açanlara kızmama rağmen bu sefer kendimi durduramadığım başlık. * * *

ayrıca (bkz: edilgen cümleyi yalan söyleme aracı sanmak)
    #331134 (fth, 09.06.2006 12:49 ~ 12:50)
  2. fenerbahce'nin her yıl avrupa kupalari'na katılıp rezalet sonuçlar elde etmesi göz önüne alındığında,

bir de adriano'nun da "bari hiç avrupa kupaları'na katılmamış bir takıma giedyim, belki yeni bir çağ açarım orada, efsane olurum, heykelimi dikerler" şeklinde düşünme ihtimali hesaba eklendiğinde,

kısacası,

yani,

adriano'nun sekerspor'a gitme olasılığı* fenerbahce'ye gitme olasılığından* yüksektir.

ayrıca;

(bkz: ben senin sekerspor'a transfer olma ihtimalini sevdim)
    #331149 (altan, 09.06.2006 12:56 ~ 12:57)
  3. (bkz: alex le konuştum haberler iyi)
    #331155 (arjen robben, 09.06.2006 12:59)

© 2008 - uludağ sözlük

etimesgut sekerspor da adriano sesleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. etimesgut sekerspor da adriano sesleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etimesgut sekerspor da adriano sesleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» motorhead » facebook tan asker arkadaslarini bulan dede » satantango » nintendocu » buyuksehir calisiyor ukteler doluyor » eski sevgiliden gelen mesaj » 0 yeni mesaj » jose antonio reyes » ergenekoncularin suclari » leman dergisi nin 2007 secim kapagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci