eti yogurdu yagi sosu ekmegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tandir ekmegi arasi firin ekmegi
  2. kese yogurdu
  3. manda yogurdu
  4. foca yogurdu
  5. tava yogurdu
  6. kabiz yogurdu
  7. kanlica yogurdu
  8. koyun yogurdu
  9. camiz yogurdu
  10. yogurdu ufleyerek yemek

© 2008 - uludağ sözlük

eti yogurdu yagi sosu ekmegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eti yogurdu yagi sosu ekmegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eti yogurdu yagi sosu ekmegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dogum gununu grup seks yaparak kutlamak » bilkent dogu kampus » 2008 kuresel ekonomi krizi » nar » ask acisi » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » bana masaj yapsana diyen komsu kizi » forseti » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » higgs bozonu » brother in law » o beni baglar » zeytinburnucocugu » saskin demokrat » whopper » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » piti » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » zurna » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » who is the gossip girl » wahayra » galatasarayli » birebir sozluk » ezilen bizsek somuren neden biz olmayalim » matrax » oylesine insan olmak » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » ben garanti cennete giderim diyen insan » hapishane » baba ogul diyaloglari