eti crax 

kapat
  1. eti'nin ürettiği çubuk kraker markası. orjinal çubuk krakere göre daha yoğundur sanki hazmetmesi pek kolay değildir. üstelik yağlıdır da, parmaklar şilepe şilepe olur. peynirli ve baharatlı modelleri var sanırım. hiç önemli değil, isterse brokili aromalı olsun ben pek sevmedim bunu.
    #273616 (zugamalay, 24.05.2006 01:10)
  2. crax yazısının düştüğünde etrafın sarsıldığı bir reklama sahip çubuk kraker.* * * *
    #383626 (monolith, 29.06.2006 10:18)
  3. yer fıstığı aromalısı mükemmel olan kraker.
    #2559456 (dersini almis da ediyor ezber, 05.11.2007 20:36)
  4. yer fıstıklı*, patlamış mısırlı*, peynirli, baharatlı*, acılı** ve kıvrık varyasyonlara sahip eti ürünü.
    #2739867 (notrinova, 24.12.2007 15:55)
  5. "havamıza hava katalım bolbol craxlayalım" sözlerine sahip radyo jingleıyla özenti gençleri hedef aldığını düşündüğüm kraker. nitekim doğru bir pazarlama stratejisi uygulamaktadırlar kanımca. ***
    #3676568 (koprualti, 17.07.2008 12:34 ~ 12:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eti crax başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eti crax ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eti crax nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eti crax. Copyrights of the articles are belong to their authors.