eti burcak 

kapat
  1. etinin lif kaynagi biskuvisi.yaninda bir de seftali suyu varsa tadindan yenmez..
    #504852 (glosoli, 06.08.2006 14:46)
  2. eti'nin kendimi bildim bileli ürettiği nostaljik bisküvisi.
    #814006 (hakankaran, 04.11.2006 16:33)
  3. yılların eskitemediği tat. doyurucu özelliğinin yanı sıra beş çaylarında yaşanan sıcak sohbetlerin de müdavimidir.
    #2116028 (eagle, 12.08.2007 00:51 ~ 00:52)
  4. eti'nin süte veye çaya batırılarak yenmesi güzel olan bisküvisi. ayrıca güzel bir kız ismidir. *
    #2469822 (rockthis, 14.10.2007 19:41 ~ 19.11.2007 16:06)
  5. yıllara meydan okuyan bir bisküvidir. sabi sübyan dönemlerimde yerdim, eşek kadar oldum halen değişen bir şey yok. seviyorum galiba ben bunu.

hele ki yeni tanıştığım eti burcak yulafli daha bir nezih olmuş sanki. yulaflının silindirik bir paketi var, paketin kenarları burçağın kahverengisinde, orta kısım ise yeşilli sarılı yulaflı. aldığım bakkalda klasik eti burçakla yanyana idi. ikisi de gnam gnam gidiyor çayla, nefis bişii canım!

(bkz: lif kaynağıdır)
    #3303083 (Kackelacka, 22.04.2008 11:48)
  6. yaklaşık 3 yıldır neredeyse her gün yediğim şey. Onun hiç bir türevi onun yerini tutamaz. *
    #3574659 (Unay, 23.06.2008 20:00)
  7. çaya batırılıp yenesi bisküvidir, şayet çayın içine düşerse şişmiş ceset orda bırakılıp kaçılmalıdır. ağlamamak metanetli olmak lazımdır.
    #3697153 (joker da, 21.07.2008 16:32)
  8. Eti burçak...Lisedeyken okul dönüşümü beklerdi annem,burçak ve çay...ÖSS'ye hazırlanırken uykusuz geceler için nescafeye yoldaş olur,üniversite yıllarında yani uykusuz gecelerin uyumadan sabaha vardığı dönemde yerini bitter çikolataya bırakır krema ve şekerini atan kahvenin yanında...
    #3697384 (bgMTLh, 21.07.2008 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

eti burcak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eti burcak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eti burcak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farmakodinamik » tatarlarin turk olmalari » lanetlizeynep » alisveris yaparken kuyruk gibi pese takilan satici » can sikintisindan 31 cekmek » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » herkes kendinde olmayani ister » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » lars ulrich » cuneyt tanman » mantikla din aramak » sergen yalcin » wilhelm dopatka halle » intense rock » astereognozi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sea wolf » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » metal faust » amsterdam » caylak » kirik kumandanin bantini soken eski sevgili » latah » basgoz etmek » ayabakan » envlusyon melankolisi » konya dan hindistan dan » 12 ekim » pesin edit » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir