eternal moonlight of autumn 

kapat
  1. beşinci nesil yazar. *
    (mykalkan, 16.03.2008 14:27)
  2. Nesildaş,metali insanlara sevdirmeyi amaç edinmiş şahsiyet
    (Xasimus, 27.03.2008 18:57 ~ 19:00)
  3. (#3197916 )çok sevmemiş daha. ama hoş gelmiş sözlüğe . *
    (handushka, 27.03.2008 19:42)
  4. iyi hep yazsın hep okuyalım yazarı. tepe tepe kullansın sözlüğü gönlünce. *
    (befuddlement, 08.05.2008 22:37 ~ 22:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» izmir » ali kesen » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » careless whisper » ciss mesaj hani » uzaklara gitme arzusu » kursun gecirmez pacali don » beklerken baska isler yapabilirsiniz » 62 » 2009 uefa kupasi sampiyonu besiktas » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » dali and i the surreal story » kitab i ask » hazreti muhammed yasasaydi » girne » amat » ben tek siz hepiniz » her turk forvet dogar » ataturk un son sozu » turkce karakter kurbani basliklar » boslugu sinirlamak » uc maymun » neden kotulendigi kabak gibi belli entryler » yasar okuyan » texas hold em poker » yumurta » sevisirken ofsayta yakalanan sevgili » jason statham a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa