etegi kaldir 

kapat
  1. **
    flycell adlı sazan avı şirketinin bir reklamı daha. devamı ise "bedava melodini indir"'dir.
    #3388491 (prisoner, 12.05.2008 18:46)
  2. youtube'un engelli olduğu sıralar vtunnel'a başvuran bünyenin defalarca karşılaştığı sazan avı.
    #3388498 (toptan korkan basarili kaleci, 12.05.2008 18:47)

© 2008 - uludağ sözlük

etegi kaldir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etegi kaldir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etegi kaldir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » teoberk10 » bulent ozdemir » bismillahirrahmanirrahiym com » rotterdam » fasizm » tanri nin olmadigi yer » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » ekuinofobi » kimiz » koprofobi » herry » lost » wyler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uc bes kisi » olasiliksiz » atipik psikotik bozukluklar » lars ulrich » temporarypeace » sozlukteki pkklilar » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » necrofili » ideal erkek » engin ceber » ilana yahav » ayse aziz » emo dovmek » kaan » metin 2