etat de siege 

kapat
  1. État de siège, state of siege, sikiyonetim; costa gavras'ın yönettiği, yves montand'ın başrolde oynadığı, bir abd ajanının ve brezilya büyükelçisinin uruguay'da tupamaro gerillaları tarafından kaçırılmasının anlatıldığı 1972 tarihli film.
    ayrıca (bkz: z)

http://www.imdb.com/title/tt0070959/
    #3578532 (edip sharabi, 24.06.2008 21:07 ~ 21:09)

© 2008 - uludağ sözlük

etat de siege başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. etat de siege ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etat de siege nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islamci genclere eksi sozluk u fethedin cagrisi » cocuk sahibi olmak istemek » barda tanisilan ve bir daha gorulmeyen insanlar » aramaya inaniyorum o halde varim » akp bu ulkenin tek sansidir » uludag sozluk facebook grubu » ateistlere laf atanlari kaka olarak gormek » corekotu yagi » eva peron » jet imamla teravih namazi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games