etasetsbeg 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. et
  2. et al
  3. et aldim direminen
  4. et apres
  5. et arasi eroin
  6. et balik kelle bunlar yenilir elle
  7. et balik kelle bunlar yenir elle
  8. et bar
  9. et bayrami
  10. et beni

© 2008 - uludağ sözlük

etasetsbeg başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etasetsbeg ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etasetsbeg nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sitare » gaba » askin insana yaptirdiklari » yeni baslayanlar icin insanlik » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » postpartum psikozu » uvjb » mylastdaysasachild » 314 » 15 subat » zubeyde hanimin sir vasiyeti » uludag sozluk » miss me blind » ozkiyim dusunceleri » you keep me hanging on » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » post travmatik stres bozuklugu » ideal kiz » ayagini organina gore uzat » diazem » rock your body » norvec » radyo limon » ask tenceredir » santimlere takilmayin » ali yildirim » kotuluk gorme sanrilari » glock » tuncelispor » mirkelam » ayar yiyince eksi oy veren yazar