etanol 

kapat
  1. Alkol.
    #288884 (italiano, 29.05.2006 10:47)
  2. etil alkol. iki karbonlu primer alkol.
    #834560 (the kene, 09.11.2006 10:11)
  3. hem etilenin hidrasyonu sonucu petrokimyasal olarak, hem de şekerin maya ile fermente edilmesi suretiyle üretilebilen alkol.
    #834568 (fdngnr, 09.11.2006 10:16)
  4. bir erkek çocuk ismi gibi duruyo.
    #842199 (asi, 10.11.2006 22:02)
  5. aydin boysan'ın özellikle rakı'nın bir bileşeni olarak sevdiği 2 karbonlu alkoldür. şöyle ki;
    - merhaba aydın hocam! kalbim etanol?
    - ahaha! hergün mutlaka.
    #922625 (psychedeliqué, 28.11.2006 20:11)
  6. tarihçesi 9000 yıl öncesine uzanır. bitkisel alkol olarak da bilinir. mesela patates ten gayet güzel etanol elde edebilirsiniz.
    #2207629 (ditty, 27.08.2007 10:30)

© 2008 - uludağ sözlük

etanol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. etanol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu etanol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » 1969 » basliklari bir ters bir duz okumak » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » no tanri no cry » solculari taniyinca sagci olmak » demirhindi » tatar yayi » gerdek gecesi diyaloglari » sahane i gotik » jim root » aquafobi » takdir » nouriel roubini » windows live messenger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » hifzi topuz » ozledim seni » selim bolukbasi » herkes mi sevgilisinden ayrildi » hasmir99 » moderasyonla konustum haberler iyi » i will always love you » seri eksi oy veren ibne » eski sevgilinin cisini tutamamasi » depreciation » dokunup kacan kucuk cocuk » poseidon dan kacis » bir capkina yanginim » yanma odasi