et sopasiyla dovulmesi gereken gazeteciler 

kapat
  1. öncelikle;

(bkz: et sopası)

otomotiv ve magazin gazetecileri başta olmak üzere, bilmedikleri her syk hakkında fikir sahibiymiş gibi yazı döşenmeye meraklı olan gazetecilerdir.
    #2542373 (beyazyelkenli, 01.11.2007 02:33)
  2. magazin muhabirleridir neden mi ;
    ülkede asgari ücret 431 ytl iken, ülke git gide fakirleşiyor iken, 19-20 yaşındaki aslanlarımızı teröre kurban verirken,
    avrupanın ve amerikanın elinde taşına toprağına can verdiğimiz ülkemiz oyuncak iken, kurtlar vadisi izleyip lise sıralarında vahşet yaşatan öğrencilerin "racon kestim pişman değilim" diyerek ülkenin ne türlü bir yola saptığından haberi olmayıp ünlülerin kimlerle düşüp kalktığını haber yapmakla meşgul oldukları için "yazık sizlere" dediğim gazetecilerdir *.

edit: ülkenin durumunu hiçe sayan bir magazin muhabiri eksi oy vermiş bilgilerinize sunarım.
    #2542393 (columbia1990, 01.11.2007 02:47 ~ 02:49)

© 2008 - uludağ sözlük

et sopasiyla dovulmesi gereken gazeteciler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. et sopasiyla dovulmesi gereken gazeteciler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu et sopasiyla dovulmesi gereken gazeteciler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahlak kurallarina uyalim uymayanlari zorlayalim » cok da sikimde » yeah beybi » michael skibbe » sevgili icin caylak olmak » yaran msn iletileri » isfa lena » ozlemek » centrefolds » kitsch object a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games