estt 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar... *
    (dolayli zarf tumleci, 23.06.2007 20:21)
  2. (bkz: dedikodu yapan erkek/#1949531)

klavyesi bozuk yazar, yoksa ?
    yok lan yok
    yazamaz kimse bu kadar.
    (hattori kibar feyzo, 17.07.2007 00:19)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» star tv » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » ali kirca » joe satriani » koller » mihail gorbacov » gel yarim ol » kucuk menderes » ac kopek » buji » anlattikca yalnizlasmak » ulak » nick inin altina entry girmeyen yazar » cengiz candar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » ferhat guzel » ii elizabeth » universite ortaminda hatun kaldirmak » googler » engin ardic » mekanik titresimler » kondom » see who i am » riot van » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » kor numarasi yapmak » aslanlar sahada tribunler ayakta » terakkiperver cumhuriyet firkasi » yaran msn iletileri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa