estetikli kibar feyzo 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kibar feyzo
  2. kibar feyzo sendromu
  3. hattori kibar feyzo
  4. kelam i kibar kibar i kelamest
  5. estetikli burunlar
  6. estetikli kadinin kildigi namaz
  7. feyzo
  8. killer feyzo
  9. ve de asaletli feyzo terket koyumu
  10. kibar ayi

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» adamin duburunden kil yolar » metal archives » atisma » ilac yerine afyon kullanmak » bayrampasa » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » batak » thomas harris » illumination » aslanlar sahada tribunler ayakta » levon capan » yilin tiriviri odulu » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » ben seni asla » yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze » 23 nisanda mese palamutu yiyen cocuk » riot van » emlakci » tansu ciller » alternatif rte digiturk diyaloglari » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » sultan » azami » korsakoff sendromu » elif safak » istanbul cervantes enstitusu » royal abjar » uranus » sony ericsson j220i a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa