estek kostek 

kapat
  1. sudan neden,yersiz engel,geciktirme,oyalama bahane.:" seninki hep estek köstek,,istersen yaparsın." gibi.
    #263547 (kiraze, 20.05.2006 12:50)

© 2008 - uludağ sözlük

estek kostek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. estek kostek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu estek kostek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» second life da dama cikip sevisen eski sevgili » ideal kadin » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » art of fighting 3 the path of warrior » alwayssleepy » sedatifler » neyzen tevfik » ilana yahav » tikicanlar cezaevi » nevizade » kurt sorunu akp ile basladi » insatiable » koprofobi » eski cin atasozleriyle konusan eski sevgili » fonksiyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hipoparatiroidi » teknik resim » babayaro » id » guitar asylum » evinde sadece radyo olan insan » uc bes kisi » michelle marsh » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » kayip prenses » patates soyacagi » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » hellas » erkeklerin kizlardan daha esprili olmasi » mihrabim diyerek sevdicegime tos vurdum