essegin bile bir seyleri anlamasi 

kapat
  1. bakışlarındaki hüzünden bellidir. bir eşşekle gözgöze gelip, biraz uzunca bakışınca hüzünle dolabilir içiniz. burada dolmuşu var gerçi. sanki çok deli bir aşk yaşamış, çok acaip bir hayat görmüş geçirmiş gibi bakıyor eşşolueşşekler !

edit : eşşolueşşek deyince alınıyorlarmış bunlar ayrıca. demekki harbiden bir şeyleri anlıyorlar. *
    #4258514 (gibi geliyor bana, 21.11.2008 00:48 ~ 00:59)
  2. bile kelimesi burda anlaması gereken kesimin bir türlü anlamamasına tekabül etmektedir.
    -eşek bile anladı ya sen ?!
    - !'^+!'^+%& !
    - * *
    #4261403 (ellen, 21.11.2008 19:01)
    #4261430 (rodcracker, 21.11.2008 19:07)
  4. + eşşek bile bir şey anlamıyor sayın seyirciler
    - aa neden ki?
    + eşşek diye bir şey yok çünkü.
    #4261435 (objebi, 21.11.2008 19:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

essegin bile bir seyleri anlamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. essegin bile bir seyleri anlamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu essegin bile bir seyleri anlamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about essegin bile bir seyleri anlamasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.