esse tipi klasik soru 

kapat
  1. nickinden de anlaşılacağı üzere ilginç bir tiptir. yazılarını da ilgiyle takip edicez inşallah.
    (taayir, 22.01.2007 20:22)
  2. 4. nesil yazar. *
    (kutupsal form, 22.01.2007 20:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » istanbul » pondexter » sanctum 666 » green label » olga kurylenko » 06 zps 52 » sereftir seni sevmek » vahsi insanoglu » ayar veren sarkilar » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » yalnizligin anlasildigi anlar » aklini kullanan gerizekali » hadise » ali pasa hamami » hurriyet » hos geldiniz » haci babanin zap yaparken temel icgudude durmasi » cappie pondexter » madem gidiyorsun copu de gotur » aby » open office » fight the power » superstar » amerikalilastiramadiklarimizdan misiniz » ahmed apimah barusso » diyarbakirspor » kurtlar vadisi pusu » yolda yururken birden amuda kalkma istegi duymak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa