esref kolcak 

kapat
  1. Namus Uğruna filmindeki rolüyle Türk Filmleri Yarışması'nda 'En iyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanan, 300 kadar filmde rol almış, 1960'lı yılların sevilen aktörüdür..
    (theblu, 01.10.2006 12:02)
  2. bana hep dedemi hatırlatan duayen oyuncu.
    (leggare, 31.05.2007 01:28)
  3. gemliğe bağlı küçük *kumla denen sayfiye yerinde, emekli bir dede gibi her sabah "günaydın eşref amca" diyebileceğiniz samimi harun babası, sinema duayeni türk sanatcısı.
    (ironny, 15.07.2007 04:07)
  4. eski bir mercedes'i olan oyuncu. Bir keresinde arabayla sola dönerken sol kolunu dışarı çıkartıp sinyal verdiğini gördüm. *
    (Unay, 29.03.2008 21:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kagit ustunde » gokhan unal » olur un tarihi eserleri » daksil » cetvel ile tuvalete giren erkek » gozlerimin etrafindaki cizgiler » converse giyebilme kurallari » milano » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » mirage monster » muslumanim diye gecinip mali goturen tipler » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » illumination » lokum diyor lokum » bi biskreme verdim » aldatildigini hisseden kadin » basligi okurken kusmak » ataturk rozeti ile camiye gelmeyin » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » tremolo » kojiro hyuga otesi » storming through red clouds and holocaustwinds » necmi perekli » islam in hosgorulu olmamasi » ikinci olmak » karpuz kokusu » burkay » samuel etoo nun galatasaray a goz kirpmasi » endustriyel mal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa