esrar perdesi 

kapat
  1. gizem hali, net olmama durumu, bir şeylerin netliğini engelleyen bilinmeyenler kuşatması.
    #313796 (asiti kaçmış kola, 04.06.2006 14:58)
  2. esrardan yapılmış perde. * *
    #313817 (maksat muhabbet, 04.06.2006 15:01)
  3. kaldırması çok zevkli olsa da Sarıp içmesi kanunen suçtur.
    #2137664 (double cross, 15.08.2007 15:32)
  4. bir selahattin özdemir şarkısıdır.

galiba aklımı aldı giderken
    düşünmez oldum unuttum dünü
    gönlümde gün be gün aşkı solarken
    gayesizce gezdim allah'ın günü

nedir allah'ım bu esrar perdesi
    bir iyi bir kötü insan nesnesi
    hep böyle acımı aşkın meyvesi
    delirtecek beni esrar perdesi

yar vardı beynimin kıvrımlarında
    güneşli gecemin sabahlarında
    şimdi bir dumandır dudaklarımda
    içiyorum aşkı allah'ın günü
    #2137719 (eaglemre, 15.08.2007 15:43)

© 2008 - uludağ sözlük

esrar perdesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. esrar perdesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esrar perdesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radikal genc » mulayim » tipsiz ve cirkin yazarlar silinsin kampanyasi » 3 dev adam » 1511 » elvan abeylegesse nin disleri » 1510 » bluevelve » anani da al git buradan » istanbul universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games