esprinin sahibi benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahbaplar maymun istah sahibi benim icim senle tok
  2. mal sahibi mulk sahibi hani bunun ilk sahibi
  3. esprinin remixini yapmak
  4. bir esprinin bokunu cikarmak
  5. igrenc esprinin esit arti eksi oy almasi
  6. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar
  7. fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olamamak
  8. para sahibi kadin sinir sahibi de olur
  9. bilgi sahibi olmadan entry sahibi olmak
  10. fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak

© 2008 - uludağ sözlük

esprinin sahibi benim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. esprinin sahibi benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esprinin sahibi benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» concept insan » william wallace » erimek » yaran olaylar » asansor takim olmayacagiz » nobetci erdem » aptallik » sessiz ve derinden » kemrah » ibrahim ozdabak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci