esprinin remixini yapmak 

1. yapılan güzel espirinin bokunu çıkarma eylemidir. bunun bir de entrynin remixini yapmak türü vardır o daha beterdir.
    #1425565 (scarface, 18.03.2007 12:27 ~ 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

esprinin remixini yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esprinin remixini yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esprinin remixini yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fake nickleri aciklayalim kampanyasi » dam diye olup biten sevgili » kannabinohid » ilana yahav » dinde mantik aramamak » hizli kumanda kullanma teknikleri » munchausen sendromu » vakit » 1 » volkswagen scirocco » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » resat calislar » ozgurcan ozcan » ayhan akman » ebeveynin imzasini taklit etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » daracik giyinen turbanli kiz » enkoherans » facebook u olan uuserlar » bende de 5 as var » tnt » anne babaya her zaman siz diye hitap etmek » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » banu alkan » kat » hele bi su ramazan bitsin » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi » mmrna » uludag sozlukteki siki kufur sansuru » turkiye