espriden anlamayan okuz yazar 

kapat
  1. at gozlugu takmis, hayatinda yaptigi veya duydugu en buyuk espri "adamin biri varmis, duzeltmis" olan yazardir. ince dusunme diye bir ozelligi yoktur. odun gelmis odun gidiyordur. her boku ciddiye alir bu. kendisine yapilan esprileri de kaldiramaz. allah yardimcisi olsundur.
    (yozishanko, 19.06.2007 09:26)
  2. çizgiler arası ayrım yapamayan yazardır kendisi. hatta sizin hiciv* dolu bir entry'nizi örnek babında söylüyorum kötüleyebilir çok rahat. böylede bir huyu olan yazardır. özellikle futbol ile ilgili entry'lerde çok sık görünen bir durumdur. oysa gülmek gerektir hayat devam ediyordur çünkü.
    (galapagoslu iguana, 19.06.2007 09:30)
  3. "saçmalıyorsun bence" derler. Çünkü onlar hiç saçmalamaz, ciddidirler. Biraz artist, biraz ükela. Adam yerine koyup sizinle gülmezler. illa gerginlik yaratıp tadınızı kaçıracaklardır. "Bi git yaa" diyerek hatta "modlar senin çeneni kapatacak" diyerek psikolojik baskı yaparlar. N'olur sanki iki güzel kelime etsen be adam! *
    (bkz: Aman aman evlerden ırak böylesi)
    (bkz: o kendini biliyor)
    (bkz: bi eksi oy verdi)
    (bkz: daha verecek)*
    (SheboistEsin, 08.05.2008 16:06 ~ 16:11)
  4. espriden anlamayan çirkin kızdan daha iyi durumda olan yazardır.
    (desiderato, 08.05.2008 16:06)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hele otur bi soluklan yigidim » mehmet haberal » rs ne la » sevis elim » beduk » anneler gunu » sampiyonluk sevinclerinin cok kisa surmesi » roberto carlos » arthur antonios coimbra zico » milli gazete nin reklam sansuru » balik etli » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » 10 mayis 2008 » sevgilisi olmayip ben amelie yim diyen cirkin kiz » anne olmak » sema tombaz » baba ile diyaloglar » peder agzima sicti lan » kestane sekeri » yakisikli ama salak erkek » 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » istiyorum » gazi senliklerine grup yorum un gelmesi » purple » gautama buddha » history » 5 nisan 2008 fenerbahce kayserispor maci » dumanlimusti » 10 bin dolarlik penis a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa