espri yaptigini sanan yazarlar 

kapat
  1. komik duruma düşen yazarlardır. ama amacına ulaşır yani. sonuçta espriyi gülmemiz için yapar. ve biz de güleriz. gerçi onun haline güleriz ama önemli değil. (bkz: önemli olan gülmekti)
    #960879 (sen bana bu diyemezsin, 06.12.2006 23:31)
  2. espri standartlari enstitusu kurumundan geçerli oy alamayan ve sınıfta kalan yazardır.
    #960909 (asiti kaçmış kola, 06.12.2006 23:35)
  3. hiç değilse kendi kendine eğlenen yazardır.. ne de olsa internet eğlenmek için değil midir? *
    #960932 (Bushi, 06.12.2006 23:38)
  4. belki de espri yapıyordur. siz gülmeseniz bile başka biri gülebiliyordur. yani;
    (bkz: kişiye göre değişir)
    #960944 (goXel, 06.12.2006 23:39)
  5. belki de gerçekten espri yapıyodur espri olmadığını sanan kişiler yanılıyordur.
    #960988 (doksanüç, 06.12.2006 23:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

espri yaptigini sanan yazarlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. espri yaptigini sanan yazarlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu espri yaptigini sanan yazarlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about espri yaptigini sanan yazarlar. Copyrights of the articles are belong to their authors.