espri var burda galba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. galba
  2. espri yapmaya calisip espri yapmadim diyen tip
  3. ve burda
  4. burda
  5. n oluyo lan burda
  6. aile var burda
  7. ne oluyo lan burda
  8. bir ordayim bir burda
  9. noluyo lan burda
  10. ne yapiyoruz ki biz burda

© 2008 - uludağ sözlük

espri var burda galba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. espri var burda galba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu espri var burda galba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pablo neruda » titanik kaptaninin melih gokcek olmasi » esekci » turk dili ve edebiyati » meclise giren kene » protege moi » haemoglobin » ghazal » yildiz futbolcunun genelde cirkin olmasi » baktat reklamlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games