esofmanla beyoglu na cikmak 

kapat
  1. donla beyoglu'na cıkmak gibi bisey. lakin ongorulemeyen ve acil olan bi bira icip kalkalim durumları ozur olarak kabul edilebilinir
    #955248 (bozukruhhali, 05.12.2006 21:20 ~ 06.12.2006 09:27)
  2. eşofmanla sadece evde oturulabileceğini veya halı sahada maç yapılabileceğini düşünen zihniyetin ayıpladığı, takım elbiseyle dolaşmaktan hiç bir farkı olmayan eylem..
    #1247696 (mejo, 02.02.2007 16:21)
  3. beyoğluna takim elbise, kravatsız ve eldivensiz çıkmayan kişinin benimseyemediği olay.
    #1247707 (elma, 02.02.2007 16:23)
  4. o degil de bunlar bara da esofmanla gidiyorlar.
    #1247750 (zaknafien, 02.02.2007 16:33)
  5. tuhaf değildir. öyle bir yerdir ki orası, her cinsten insanı barındırır ve sanmam ki bağdat caddesi gibi insanlar herkesi baştan aşağı süzmeye çalışsın. bakıyorum da istiklal caddesi'ne kimse kimsenin umrunda değil en uçuk giyimli kişiye bile bakan yok. hele en kalabalık zamanında üstüne bikini giysen belki anca dikkat çeker. çıkın yahu ne olacak.
    #1848581 (hey dude, 01.07.2007 15:56)
  6. evde giyilen eşofman ile dışarı çıkılmaz.çünkü onunla evde koltukların tepesine çıkarsın yatağında oturursun.bizim ülkemiz de izlediğiniz hollywood kasabaları gibi pırıl pırıl olmadığından dizleri çıkmış ev eşofmanınız anında kirlenir.dolayısıyla evi de kirletir.artık pantolon gibi eşofmanlar yapıldığı için insanlar her yere onunla gidebiliyorlar.bu da garip değil.garip olan kısım taksim'de beyoğlun'nda ne kadar tür insan olsa da farketmez -ki zayıflama eşofmanı da giymiş olsanız-yalnız dolaşan bir bayansanız size gayet ilgiyle bakarlar,üzerinize de yürürler samimi istiklal insanları.tabi bu türkiye'nin büyük bir çoğunluğu için geçerli midir tabiki de öyledir.

(bkz: ben ne anlatıyordum)
    #1848907 (tambirleydi, 01.07.2007 16:59 ~ 17:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esofmanla beyoglu na cikmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esofmanla beyoglu na cikmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esofmanla beyoglu na cikmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esofmanla beyoglu na cikmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » sew7 » anap » besiktas in ucuncu buyuk takim olmasi » kafayi sevismekle bozan yazar » gunesin dogusunu izlemek » sinavi ilk bitirmek » olayin boku cikmistir herkesi tebrik ederiz » seovi » ime prezakias » imlaya dikkat et cikista gorusuruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ozgur sozluk » son ders ask ve universite » izmir den ankara ya okumaya gitmek » daron malakian » fenersaray ankarabuyuksehirgucu maci » cristiano ronaldo vs lionel messi » miralem sulejmani » fethullah gulen » polonya » oz gaziantep