esneyenahtapot 

kapat
  1. çok çok yaratıcı bir isim sahibi, insanın gözünün önüne esneyen, uykusu gelmiş bir ahtapot getiren, ismiyle bile insanı keyiflendiren sözlük yazarı.
    (asiti kaçmış kola, 04.05.2006 23:44)
  2. yaratici nicke sahip sozlik yazari.basarilar dileriz.
    (Hexagram, 04.05.2006 23:55)
  3. aklıma tarkan filminde ki ahtapotu getiren yazardır. kendisini pek göremesek de sözlükte adıyla, sanıyla, her an, her dakika hafızama kazınmış yazardır ayrıca. sökmesi zordur bünyeden! zaten sökülmesindir, öyle kalsındır. *
    (don kişot, 13.05.2006 04:43 ~ 25.06.2006 02:31)
  4. ahtapot giyimin kalabalığından giyinmek için kabin önünde sıra bekleyen ve esnemeye yüz tutmuş ahtapot.*
    (scarface, 27.06.2006 23:47)
  5. bir arkadas bir dost aynı zamanda kıymetli ve güzel entrylere sahip uuser.***
    (snakesawar, 26.07.2006 19:46)
  6. gün itibariyle tv de gördüğüm bi nebze de olsa hasret dindirdğim görünce sevindiğim arkadaşım.
    (snakesawar, 29.07.2006 14:59)
  7. gün itibariyle tv'de görülen, bir nebze de olsa "beni ünlü yapar mı acaba?" diye düşünmeme sebep olan, hoş isimli ve samimi yazı tarzlı yazar.
    (asiti kaçmış kola, 29.07.2006 15:00)
  8. sözlükte uyuklamaktan sıkılmış kendini televizyona atmış ve bundan sonra gelecek bütün tekliflere açık, keşfedilmeyi bekleyen yazar.
    (esneyenahtapot, 29.07.2006 22:51)
  9. sınavlarla, binbir dert tasayla uğraşmaktan kutlamalara katılamayan yazar, yazık. nice yıllara ahtapotcuğum.
    (don kişot, 14.01.2007 23:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dem dokmek » sican » sevmek hic bu kadar aci vermemisti » vaudeville for vendetta » guantanamera » statta dolastirilan aslan » olumcul gaflar » nicolas cage » sebnem ferah in elini opmek » sevgilinin sesi » striker » anti vestel manisaspor » eric stoltz » kansob » bir ishak sin bir cemil » hayedeh » kadin ve erkek beyni arasindaki farklar » doymadim sana » response if under duress » emmalina » adele » lahmacunla otobuse binmek » hincal uluc » batan gunes » numb » buralar entry dolacak » aziz yildirim » mithrandir » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa