esmerse eger her seye deger 

kapat
  1. ali desidero kültürü ile yetişmiş er kişiler arasında esmer hatun kişileri çok beğendiklerini, onlar için çok şey feda edebileceklerini belirten ve bu topluluk arasında yaygınca kullanılan cümle.
    #3153915 (eko le pew, 17.03.2008 17:24)
  2. eski sevgilisi esmer olan ve sevgilisini unutamayan bünyenin aynı eski sevgili için yapabileği tüm fedakarlıkları anlatan söz.
    #3153919 (kaizersoze, 17.03.2008 17:26)
  3. esmeri her seye yeğ tutan cümle. dünya bi yana, esmer bi yanadır.
    sarışını adı, esmerin tadı vardır* *.
    (bkz: altına imzamı atıyorum butonu)
    #3154292 (lylkbck, 17.03.2008 18:41 ~ 21:21)
  4. magnum dondurma markasının reklam sloganının esmer severlerce hayata uygulanmış halidir.
    #3154364 (eksik bir sey, 17.03.2008 18:58)
  5. (bkz: esmerim biçim biçim ölürüm esmer için)

(bkz: gönlüm sevmez herkesi, esmersen güzelsin)
    #3155031 (Gizli Ozne, 17.03.2008 21:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esmerse eger her seye deger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esmerse eger her seye deger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esmerse eger her seye deger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esmerse eger her seye deger. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » dunun begenilen entryleri » der meister » issiz adam daki sapka ve gozluklu fantazi abi » alsancak stadi » gang bang deneyi » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » bir saat yuz dooolar » bir gun beni arzularsan » raki sofrasi » urdun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ebruzen » star tv den youtube rezaleti » fondu » endustri urunleri tasarimi » 23 kasim 2008 besiktas eskisehirspor maci » world of warcraft the wrath of the lich king » 10 bin kadinin gozunden berbat sevgililer listesi » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » billie jean » basliklari yuz metreden taninan yazar