esmerim bicim bicim 

kapat
  1. esmer bir hanıma serenat yapmak istendiğinde pencere altında söylenebilecek parçalardan biri. ama bir taş attım havaya kısmını söylerken kızın babasından kafaya taş yeme riskini de unutmamak lazım. *

Esmerim bicim bicim
    Olurum esmer icin
    Alem bana dusmandir
    Esmer sevdigim icin oy

Hele loy loy loy kibar yarim esmerim oy
    Hele loy loy loy guzel yarim esmerim

Esmer bugun aglamis
    Yuregine daglamis
    Kara kasin ustune
    Siyah pusi baglamis oy

Bir tas attim havaya
    Geldi dustu araya
    Onbes kizi kandirdin
    Bir sise lavantaya oy

#306736 (july4th, 03.06.2006 10:58)
  2. "onbes kızı kandırdım bir şişe lavantaya" gibi süper cümleler içeren türküdür.
    #587934 (paradigma, 29.08.2006 15:09)
  3. izzet altinmese'nin çıkış yaptığı türkü.
    #1149182 (boyaci, 14.01.2007 01:30)
  4. beyaz kelebekler den dinlenmesi cok güzel olan bir sarkı.. sözleri de yaziim tam olsun

esmerim bicim bicim
    ölüyom senin icin
    dünya alem düşmandır
    esmer sevdigim icin

hele loy loy loy
    güzel yarim esmerim
    hele loy loy loy
    kibar yarim esmerim

esmerim kıyma bana
    kurban olayım sana
    yılsa bir kurban degil
    her gün kurbanım sana

hele loy loy loy
    güzel yarim esmerim
    hele loy loy loy
    kibar yarim esmerim

esmerim bicim bicim
    ölüyom senin icin
    dünya alem düsmandır
    esmer sevdigim icin

hele loy loy loy
    güzel yarim esmerim
    hele loy loy loy
    kibar yarim esmerim
    #1444321 (Gorthaur, 23.03.2007 16:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

esmerim bicim bicim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esmerim bicim bicim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esmerim bicim bicim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esmerim bicim bicim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » avatar » rozeti takar takmaz mahkeme kapisan kosan chp » chpli muezzin » flipper bize bir sey anlatmak istiyor » sulley ali muntari » hayal » ayhan isik » istasyon insanlari » cem vakfi » uc kisiydiler insaata goturduler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » komunist travesti » kitab ul hiyel » merenptah » halaya girerken yasanan tedirginlik » ucunuze ucumuz bayram etsin cukumuz » boat on the river » citoles » fay sahara » cristiano ronaldo vs lionel messi » yugoslavya