esmer bilgi 

kapat
  1. 'yasak bölgelerdeyiz' sloganını kullanan, dicle haber ajansı'na (diha) abone olan haber sitesi. belli ki kürt sorunuyla fazla ilgililer, işçiyi emekçiyi unutmamalarını umar, başarılar dileriz.

destekleyenler bölümünde şu isimler yer alıyor:

Selahattin Demirtaş (DTP Diyarbakır Milletvekili)
    Ender imrek (EMEP Genel Başkan Yardımcısı)
    Temel Demirer (Yazar)
    Sibel Özbudun (Yazar, Öğretim Görevlisi)
    Bilge Contepe (Yeşiller Partisi Eş Sözcüsü)
    Necati Abay (Ceylan Yayınları Editörü, TGDP Sözcüsü)
    Oğuz Sönmez (Vicdani Ret Platformu Temsilcisi)
    Cengiz Alğan (DurDe Girişimi Sözcüsü)
    Suat Alican (Müzisyen)
    Tanju Duman (Müzisyen)

http://www.esmerbilgi.com
    #4059190 (oraklacekicledevrim, 07.10.2008 22:30 ~ 22:34)
  2. esmer demekle kastettikleri kürtler olan haber portalı. e doğal olarak da at gözlükleri ile bakıyorlar olanlara. taraflarını belirtmeye gerek de yok. kürt haklarını savunuyoruz diyerekten pkk propagandası yapan sözde sol haber portalı aynı zamanda.

insanların sol görüşten anladıkları böyle bir oluşumsa diyecek laf da bulamıyorum. sol demek kürt milliyetçiliği demek değildir. sol demek bir anlamı ile halkların kardeşliği demektir. halkların kardeşliği demek ise birarada insanca yaşamak istemektir. bir esmer olarak birarada yaşamak istemeyen şovenistlere de k.ırak'a gitmelerini tavsiye ediyorum. çünkü onlar buralardan giderlerse herşey daha güzel olacak.
    #4098626 (cemilflower, 17.10.2008 00:46 ~ 07.11.2008 14:24)
  3. biraz daha kassalarmış zenci fetişisti olacaklarmış dedirten, bırak sol düşünceyi sol taşşağım bile olamayacak ayrımcı, itici, bölücü hatta faşist haber sitesi. ulan emelleriniz, fantezileriniz için solu kullanmayın bari geri zekalılar.
    #4098678 (dream theater, 17.10.2008 01:04)
  4. yazdıklarına bakıp destekleyenlerini de görünce, türkiye'de antimilitarist hareketin sadece ve sadece organize militer güçlere karşı çıktığını, paramilitarizme ise deli cesareti bir pişkinlikle destek verdiğini gösteren hede. yaa, ondan sonra gelip "bu savaş dursun artık dur de şu işe hedelerey" çok dersin. biz de çok yeriz. sen benim kafama silah doğrultup "silahları gömün" diyeceksin, alıp o silahı münasip yerlere yerleştirdiğimde ben faşist olacağım, militarist olacağım. yok öyle yağma! lan oğlum az biraz delikanlı olun lan. kıvırmayın, açık açık diyin işte "sizin yaşama hakkınızı tanımıyoruz" diye. yatmayın şu koduğumun iki yüzlü ezik edebiyatına artık!
    #4098689 (soul forged sin, 17.10.2008 01:07)
  5. (bkz: ayrıyeten)

neden türkiye'de antmilitarizmin bayrakçılığını yapan stk'ların tak'ın bir nevi sözcülüğünü yapan bir platforma destek verdiğini sorgulatmış sitedir. ha şimdi bir takım konu saptırma yollarıyla faşistmilitaristburjuvaköpeğitaocu ilan ediliriz. malum gerçekleri söyleyince alev alıyor birilerinin bir yerleri.
    #4098711 (soul forged sin, 17.10.2008 01:14)
  6. şu ana değin çok sayıda sivile karşı eylem yapmış bir örgütün (tak) 'uyarısını' yayımlamayı doğru bulan haber sitesidir. zira, uyarıda tedbir alınması gereken detaylar da olabilir... e tabii biraz da zeka gerek bunu çözmek adına.
    #4098749 (oraklacekicledevrim, 17.10.2008 01:22)
  7. çöp insanların kurduğu, çöpten bilgiler içeren bir çöplük. kürtler'in sitesi!
    #4098770 (kerameti kendinden menkul, 17.10.2008 01:31)
  8. bir takım çok zeki arkadaşın sivilmortmetre'leri olduğunu bizlere gösterdiği için aslen bir taraftan da takdire şayan bir sitedir. hem ne vardır az sayıda sivil vuran bir örgütün herkesin dinlemesi gereken uyarısını yayınladıysa?

dediğimiz gibi, bir grubun yaşam hakkını yok sayan insanların, haklarını yok saydıkları insanlar tarfından aynı olguya maruz bırakılınca şaşırmaları( ya da mış gibi yapmaları) son derece abestir. bu da bir dip nottur.
    #4098777 (soul forged sin, 17.10.2008 01:32)
  9. (bkz: esmer cehalet)
    #4098783 (fatihkul, 17.10.2008 01:33)
  10. kürtlerle ve pkk ile ilgili haberleri en önce giren haber sitesi. bunun nedeni editörü ali barış kurt'un özgür politika muhabiri olmasıdır gibi...
    #4100093 (oraklacekicledevrim, 17.10.2008 14:01)
  11. hayat tv ve emek partisi nin reklam verdiği pkk borazanı site.
    #4304009 (imhotep, 01.12.2008 10:57)
  12. (bkz: felaket tellalı)
    #4304013 (nada, 01.12.2008 10:59)
  13. sırf pkk'ye 'terörist' demediği için pkk'li diye yaftalanan yayın organı. nice pkk'ye muhalif sosyalist yayın vardır. ama okumak gerek tabii... şahsen sitede pkk'nin övüldüğü tek bir materyal bulamadım. pkk'nin açıklamasına yer vermek, bir haber organı için oldukça normaldir. ama yok, burjuva-devlet-asker-hükümet medyasına alışmış bizimkiler... ya gidin kafa ütülemeyin...
    #4304053 (oraklacekicledevrim, 01.12.2008 11:16)
  14. neye hizmet ettiğini anlamak için 5 bilemedin 10 saniyenin yeteceği internet adresi.
    #4304067 (sapka yapamayan cuheyla, 01.12.2008 11:23)
  15. pkk ya terörist demediği için pkk'lı olan sitedir. orospu çocuğuna orospu çocuğu dememenin iki nedeni olabilir.

1- adamın orospu çocuğu olduğundan emin değilsinizdir. (pkk nın terörist olduğundan emin değildirler belki de, bu durumda pkk lı değil süzme salaktırlar)

2- siz de orospu çocuğusunuzdur ve bu gerçeği dillendirmek istemiyorsunuzdur ezikliğinizden dolayı. (terörist kişi pkkya terörist demez. bu onun normalidir ama buradan görüntüsü her zaman terörist olarak kalır)
    #4304099 (cemil abi, 01.12.2008 11:38 ~ 11:40)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

esmer bilgi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. esmer bilgi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esmer bilgi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about esmer bilgi. Copyrights of the articles are belong to their authors.