eslugat 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 27.01.2008 15:45)
  2. Hoş gelmiş başımın tatlı belası yazar.

Edit: Ey vatandaş bu yorumda ne varda eksiliyorsun anlamış değilim ama şunu anlıyorum sen bana genel anlamda gıcıksın.
    (KUROCK, 28.01.2008 03:31 ~ 03:39)
  3. 5. jenerasyondan bir yazar.
    (notrinova, 28.01.2008 03:33)
  4. benimle aynı nesil yazar.
    (fragrance, 28.01.2008 03:35)
  5. sözlüge sessizlik getirecek olan yazarlardan olsa gerek...
    `bilgi paylasirsan degerlidir'

(bkz: yolun acik olsun aslanim)
    (bkz: yoldan gelmissin dinlen)
    (kültürsüz dinazor, 28.01.2008 03:39)
  6. bu yazar eskişehirlidir. sözlüğü pek bir sevmektedir.
    (eslugat, 28.01.2008 03:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lena nehri » gece yolculugu » memur tipi hayat » kibris turk hava yollari » seri halde arti oy veren melek » gheorghe hagi » rapidshare kedileri » kas yapayim derken goz cikarmak » evlilik sandali » yercekimi kanununun degismesi » yildirimla timurlenk arasinda secim yapmak » buyuk britanya » wireless » gelgit » sagci erkek solcu hatun beraberligi » bir erkegin en seksi oldugu an » cakmali masaj » basliklari ust uste okumak » led zeppelin in buyuklugu » fenerbahce icin cevrimdisi vakti » hata oldu » mouse tekerimizi kullanalim » baba erenler » tepesersemi » pankromatik » dalaman in tarihi eserleri » kizilderili » eskili ufak sozluk » seninle yaslanmak istiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa