esli ihalede ona girenin silinmesi 

kapat
  1. insanı esli ihaleden soğutan bir hareket, evet evet acaip soğudum ben bu oyundan.
    şurada denemeden çıkmışız, girmiş bir soluk, kafa dağıtalım diye kahveye gidiyoruz arkadaşlarla, başlıyoruz eşli ihaleye, oyun onanıyor falan derken en kritik kaleye geliyoruz son kaleye.
    çok kritik bir el olacak, adamlar 8 alsalar çıkıyorlar oyun bitiyor, mecburcu biziz, oyunu döndürmemiz biraz zor bir umut kağıt dağıtılıyor, 9 diyor oğlan, pas diyorum ben belki batırırız, bizim esas oğlan 10 diyor, sile destek var mı demeyi de ihmal etmiyor goduğum, yok gardaş oyununu oyna diyorum başlıyor oynamaya, kozdan takmazsak alırız diyor, başlıyor dürtmeye, elinde çeker koz yok ha, dürtüyor paso, ben ona koz açamamışım zaten, lan bir iki üç dört derken karşıdakiler on el almayı başardılar bile, bizim salak oğlan da tık yok hala umutlu, oğlan bir parça daha koz çekiyor bizim ki göt gibi kalıyor ortada, eli de karşıya devrediyor siliyorlar.
    lan ihaleye biz girdik ya, delireceğim biz girdik kozu biz belirledik nasıl battım yarraam!!!

- gardaş noldu?
    + silindik sanırım
    - yapma ya, lan goduğum ihaleye sen girdinnn
    + yav olm onlar girse zaten çıkacaklardı
    - eee
    + ne bileyim işte aslında ben alırdım da koz tutmadı
    - götüne sok o kozu!!!!

lan oğlum tüm kahveye rezil olduk senin yüzünden, bu daha bitmedi bekle sen hele, tüm uludağ sözlüğe rezil ettim seni, ekşi de arkadaş var oraya da yazdıracağım, bekle sen...
    #3427282 (goodboy, 21.05.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

esli ihalede ona girenin silinmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. esli ihalede ona girenin silinmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu esli ihalede ona girenin silinmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz tuzu » saptama yaptim kuyuya tasi attim » kartal maltepe » sarkilara zihinden klip cekmek » yobazlarin aninda cemaat olusturmasi » insan kendi sansini kendi yaratir » dun en cok entry giren yazar » hakeme gozluk isareti yapmak » korgan » yaran forum cevaplari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games