eskisehirspor un naci transferi 

kapat
  1. yılın en önemli transferidir. sezonda 500, bilemedin 400 golü vardır.

naci, kendisine 3 yıl 7 aylığına eskişehirspor'a bağlayan imzayı attıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "hedefimiz fenerbahçe'nin sahasında uefa kupasını kaldırmak!" dedi. kendisine eskişehirspor'un uefa kupasına katılmadığı hatırlatıldığında ise, "ben zaten başka türlü bir kaldırmadan söz ediyorum" diyerek; ulu önder atatürk'ün söz ettiği "zeki, çevik ve ahlaklı sporcu" kategorisine girdiğini de göstermiş oldu.
    #4049366 (aciyagulmek, 05.10.2008 17:45)
  2. süper bir transferdir. bu transferle eskişehirspor turnayı gözünden vurmuştur. o değil de naci kim lan ?
    #4086970 (aciyagulmek, 14.10.2008 12:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskisehirspor un naci transferi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskisehirspor un naci transferi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskisehirspor un naci transferi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskisehirspor un naci transferi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » askeri tankla drift yapmak » drogba fener de » ilkbahar sabahi gunesle uyanmak » hacca giden sosyete » simurg efsanesi » starbucks » europa » seri eksi oy yiyen ibine » humeyni yi niye seviyoruz » kleopitircik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dogalgaz zammina karsi halkin eylemi var » fmgraphics net » videolan player » piyasa filmi » kirmizi bileklik » ogrenci isi turk kahvesi » onlineoto com » eskisehirspor » pirarucu » cas