eskisehir iktisadi ticari ilimler akademisi 

kapat
  1. 1962 yılında kurulan bugünkü anadolu universitesi, osmangazi universitesi, afyon kocatepe universitesi ve dumlupınar universitesi nin temelini oluşturan yükseköğretim kurumu..
    #269495 (shalamar, 22.05.2006 14:37)
  2. aynı zamanda uludag üniversitesinin de kurulmasını saglamış akademidir.zamanında en iyi ögrenciler buraya gelir ve türkiye nin en iyi hocaları tarafından eğitilip gerçek bir yönetici konumuna gelirdi.
    şimdi ise anadolu üniversitesiiktisadi ve idari bilimler fakultesiadını almıştır.esasında hala türkiye nin sayılı i.i.b.f ndendir.oldukça kaliteli hocaları vardır.ancak 150-200 kişilik sınaflarda belirli bir standart egitim verilmeye başlanmıştır.ve diğer üniversitelerle fark yavaş yavaş kapanmıştır.
    #821476 (iysr, 06.11.2006 12:01)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

eskisehir iktisadi ticari ilimler akademisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskisehir iktisadi ticari ilimler akademisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskisehir iktisadi ticari ilimler akademisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskisehir iktisadi ticari ilimler akademisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.