eskisehir deki inek heykelleri 

kapat
  1. buyuksehir belediyesi'nin imzasını attığı, üzerinde trafik işaretlerinin bulunduğu ve "trafik suçu işleyen, bana benzer" gibi yazıların yazdığı, şehir merkezinin bir çok yerine konmuş olan heykellerdir.
    #1992435 (ben bir yolcuyum, 23.07.2007 14:39 ~ 24.07.2007 16:05)
  2. en az eskişehirdeki ayı, salyangoz, kaplumbağa heykelleri kadar absürd bir girişimdir.
    #1992474 (bozkiraslani, 23.07.2007 14:43)
  3. eskisehir'in her yanına heykel koyulacağının kanıtıdır. banklara, sokak girişlerine ve trafik levhalarının yerine koyulan heykellerden sonra toplu taşıma* araçlarına da heykel koyacaklar diye korkulmalıdır.

ayrıca gidip gördüm, özellikle doktorlar caddesi üzerindeki ineklerden birinin üzerine binip rodeo yapma gibi bir deli istek oluştu içimde.
    #1992510 (arpaci kumrusu, 23.07.2007 14:48 ~ 01.08.2007 09:19)
  4. önümüzdeki yıl üzerinde firmaların reklamlarını taşıyacağı söylenen bereketi simgeleyen 1/1 ölçekli süt ineği heykelCiKleri. iyi de hangi firma kocaman memeleri olan bir inek heykelinin üzerine logosunu yapıştırmak ister ki? nbb mi?
    #2116077 (manhamanha, 12.08.2007 01:03 ~ 20.09.2007 14:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskisehir deki inek heykelleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskisehir deki inek heykelleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskisehir deki inek heykelleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskisehir deki inek heykelleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » vize haftasi » de hadi sevisek mi giiz » lasagne » free your mind » sen git ben basimin caresine bakarim » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » platonik ask » i belong to che » 888 » twilight of the thunder god » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hudut kartallari » spen jankowski » ayak fetisizmi » oteki teki » adanali » ne haber liboslar keynesciler » tunus » ankara universitesi hukuk fakultesi » tirledim ha » kedifili