eskimolar yerine zencilere aciyan samimiyetsiz tip 

kapat
  1. kafayı afrika'da ki aç kalmayı becermiş zencilere bozmuş, aklınca duyarlı geçinene samiyetsiz kişiler.
    afrika'da ne ararsan var;
    antilop, ceylan ve nice av hayvanı. bir sürü turist var. akıllı ol turistlere mendil sat yolunu bul. zaten zencilerin çoğu atlet, sporcu koş iki antilop sen yakala karnını doyur.
    ama, eskimolar soğukta ayazda sabah akşam balık yemekten imanı gevremiş. bi de küresel isınma siki çıktı evlere şenlik. adamlar ne yapsın.
    adamların zaten başını sokacak bir evi yok. buzların içinde sürünüyorlar.
    ama duyarlı geçinen samiyetsiz tipler eskimolar yerine tembel zencilere acıyor.
    #1730488 (tiftik kecisi, 05.06.2007 23:06 ~ 23:14)
  2. (bkz: zencilere kafayı takan tip).
    #1730497 (swastika, 05.06.2007 23:08)
  3. zencilerle sorunlar yaşamış insan tipinin kafayı onlara takmasından doğan endirek sataşma örneği gösteren tiplendirme.
    #1730523 (thisrock, 05.06.2007 23:13)
  4. - merhabalar. ben samimiyetsiz?
    + buyrun nasıl yardımcı olabilirim?
    - ben eskimolar yerine zencilere acımaya geldim.
    + şu an için kendi halimize acıyoruz biz. korkarım ki bu bir süre daha böyle devam edecek. daha sonra tekrar gelin. sizinle belki acımanızı paylaşırız.
    - peki oldu. çok teşekkürler.
    + rica ederim.
    #1730568 (deatly, 05.06.2007 23:20)
  5. aynı zamanda kizilderililer'i aklından geçirmeyen tiptir.
    #1730595 (barış, 05.06.2007 23:24)
  6. (bkz: acıma yetime koyar cebine) **
    #1730754 (uykusuzbukalemun, 05.06.2007 23:47 ~ 23:48)
  7. (bkz: acima acinacak duruma dusersin)
    #1731931 (RaDaMeNT, 06.06.2007 09:04)
  8. (bkz: elalemin derdi seni mi gerdi)
    (bkz: birak bu isleri devlet su isleri)
    #2095927 (rudeMood, 08.08.2007 22:45)
  9. (bkz: eskimolar yerine zencilere veren mazoşist tip)

(bkz: böyle başa böyle tarak)
    #2096366 (sıpa, 08.08.2007 23:55)
  10. eskimoların sorunları küresel ısınma'yla bir nevi çözülmüştür. en azından artık büzüşmüyordur.
    #2096377 (batis, 08.08.2007 23:57)
  11. (bkz: dostum zenci demişsin ama eskimo çıktı)
    #2096378 (e fe, 08.08.2007 23:57)
  12. eskimoların teknoloji karşısında acınacak hale düştüğü maru ve enuk dizileri * * yerine kunta kinte* dizisini yayınlayan trt'nin halkımıza aşıladığı duyguların * * fanatikçe nesilden nesile taşınması sonucu hayatında hiç zencilerin bulunduğu toplulukta yaşamamış insanlarımızın düştüğü durum. * *
    #2271639 (basri, 06.09.2007 12:12)
  13. ülkemizdeki azınlıklar, iç çatışmalar devam ederken bunları bırakıp da dünya üzreinde yapılan ırkçılığa merak salmış ve bunu tartışan insanların yaratıcı bir tespitidir.
    #2271645 (kahvekremasi, 06.09.2007 12:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskimolar yerine zencilere aciyan samimiyetsiz tip başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskimolar yerine zencilere aciyan samimiyetsiz tip ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskimolar yerine zencilere aciyan samimiyetsiz tip nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskimolar yerine zencilere aciyan samimiyetsiz tip. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » eraser » the terrorists » barack » dub incorporation » yoga yapan mistiq kedi » kulpuna vuram » metin turkcan » askim » basbakanin youtube video sitesine girmesi » hudut kartallari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » slovakya » son ders ask ve universite » vietnam » hollywood un en sansli aktorleri » rozeti takar takmaz mahkeme kapisan kosan chp » eskisehirspor » amator fotografci » kartal anadolu lisesi » mouth for war » mehmet cakir