eskiler daha iidi be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. eskiler
  2. eskiler aliyorum
  3. eskiler bilir
  4. yuce eskiler
  5. eskiler aramaz iz surerdi
  6. eskiler sonrakilere yapacak bir sey birakmadilar
  7. etikete gerek yok eskiler tanir bizi
  8. fakiri daha fakir zengini daha zengin yapmak
  9. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi
  10. hem daha guzel hem daha sahane

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eskiler daha iidi be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eskiler daha iidi be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eskiler daha iidi be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eskiler daha iidi be. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » karga » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » recep tayyip erdogan » mustafa kemal ataturk » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » stevemcqueen » ask » igrenc espriler » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » kacak kelebek » karpuzkabugu » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » jagatai » birbirine benzeyen unluler » ibrahim tatlises » bursa anadolu kiz lisesi » istanbul arkeoloji muzesi » ben es cinselim diye bagiran insan » vodafone 3g reklamindaki tas erkek » baris gelinine tecavuz etmek » server shutdown in progress » eski sevgiliden gelen mesaj » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yaran diyaloglar » milito » iridyum » cikolata reklamlarindaki erotizm » kanye » kevin costner » rica ederim » ozlemin somutlasmasi » amasra salatasi » cok gicik yaa